Asics Nimbus

24.04.2013

Asics Nimbus kommer på andra plats i topp 5-listan tack vare en fantastisk komfort och dämpning. Asics Nimbus är en löpsko som utvecklats otaliga gånger, för att nu som senaste version vara en lätt sko för en bra löpteknik, utan att pruta på komforten. Asics Nimbus är en neutral löpsko, som passar för ett neutralt löpsteg som inte pronerar.

Här hittar du och jämför pris på alla Asics Nimbus!

Asics Nimbus har en traditionell ovansida med snörning och en ovansida som andas. Asics Nimbus är utrustad med ett Heel Clutching-system, som ger ett extra bra stöd för hälen. Man har också sett till att passformen ska vara den allra bästa tack vare assymetrisk snörning och Discrete Eyestay- systemet som förhindrar skoskav. Asics Nimbus passar bra för maraton-löparen eller för den som springer längre sträckor tack vare Guidance Line, som ses som en fåra i yttersula och som ska hjälpa foten till rätt löpteknik även vid längre löpturer när löparen börjar tröttna.

Asics Nimbus ger bra dämpning under hela foten, och skyddar foten från underlaget tack vare den välutvecklade och slitstarka yttersulan, som också greppar mycket bra på alla ytor. Asics Nimbus syns bra i mörkret tack vare den reflekterande ovansidan.

Asics Nimbus finns i många snygga färger för både damer och herrar. Nimbus är ett bra val för den vane löparen som söker komfort under längre turer.

asics nimbus

Asics nimbus finns både i färgglada och i mera neutrala färger.

  1. Nike Lunarglide
  2. Asics Nimbus
  3. Asics Kayano
  4. Nike Free 3.0
  5. Nike Lunareclipse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Jämför och köp löparskor

Hitta och köp löparskor på nätet!

Alla löparskor!

Top 10 mest populära löparskor denna vecka

[wpp range=weekly post_type=product stats_views=0 wpp_start=
    wpp_end=
]

Sök löparskor i fritext

Löparsko-butiker på nätet i Sverige

Löparsko butiker i Sverige
Vilka alla butiker kan du egentligen köpa löparskor från i Sverige? Löpskor.com har undersökt saken och sammanställt en lista över de svenska butikerna! Se butikerna!