Nike Lunarglide

24.04.2013

Nike Lunarglide är den mest populära löpskon i Sverige, och inte utan orsak. Nike har med Lunarglide skapat en allround-sko som både stabiliserar och dämpar för en bra löpupplevelse. Nike Lunarglide finns i många härliga färger, och om du köper Nike Lunarglide iD, så kan du själv designa en helt unik sko med dina egna favorit-färger.

Här hittar du och jämför pris på alla Nike Lunarglide!

Nike Lunarglide har en ovansida i luftigt mesh för en fräsch löpsko som andas. Lunarglide har en Flywire-teknologi, som kramar om hälen för ett bra stöd och fästs i skosnören för en bra passform för varje enskild löpare. Nike Lunarglide har en Lunarlon-sula som skyddar från ojämnheter i underlaget och dämpning vid hälen för att du ska orka springa långt och länge. Nike Lunarglide har sulan Dynamic Support, som anpassar sig till varje löpares unika löpsteg och formar sig efter foten, vilket gör att Nike Lunarglide passar både för den med neutralt och pronerat fotsteg. Sulan ger mera stabilitet på utsidorna av sulan för att endast stabilisera där foten behöver mera stöd. Yttersulan av Lunarglide är greppvänlig för att passa de flesta underlag.

Nike Lunarglide finns i olika varianter, exempelvis Lunarglide 2, Lunarglide 3 och Lunarglide 4, som finns för både damer och herrar. Lunarglide-skorna skiljer varandra åt främst vid utseendet, där exempelvis Lunarglide 4+ har en trådliknande ovansida och Lunarglide 3+ har en mera traditionell ovansida.

nike lunarglide

Nike lunarglide +4

  1. Nike Lunarglide
  2. Asics Nimbus
  3. Asics Kayano
  4. Nike Free 3.0
  5. Nike Lunareclipse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Jämför och köp löparskor

Hitta och köp löparskor på nätet!

Alla löparskor!

Top 10 mest populära löparskor denna vecka

[wpp range=weekly post_type=product stats_views=0 wpp_start=
    wpp_end=
]

Sök löparskor i fritext

Löparsko-butiker på nätet i Sverige

Löparsko butiker i Sverige
Vilka alla butiker kan du egentligen köpa löparskor från i Sverige? Löpskor.com har undersökt saken och sammanställt en lista över de svenska butikerna! Se butikerna!