Asics Kayano

24.04.2013

Asics Kayano är ett bra val för den som söker maximalt med stöd under långa löpturer. Asics Kayano har DuoMax pronationsstöd, och passar för en fot med moderat överpronation.

Här hittar du och jämför pris på alla Asics Kayano!

Asics Kayano har en sko med bra passform. Clutch Counter-systemet ger hälen extra stöd för en bra passform. Asics Kayano har en ny teknologi, kallad Guidance Trusstic, som ska bidra till ett effektivt löpsteg. Asics Kayano har dämpning under hela foten för en bekväm löptur även under längre sträckor. Mellansulan i Solyte är gjort av det lättaste materialet och har bra slittålighet. Yttersulan är extra slitstark och har ett bra grepp för att passa även de tuffaste underlag. Kayano har även ett Trusstic System som formar sig efter foten för en bra pasform. Asics Kayano har assymetrisk snörning och är uppbyggd för att motverka skoskav även under lägre löpturer.

Asics Kayano är ett gott val för löparen med pronerat löpsteg som söker komfort under långa löprundor. Asics Kayano finns i många färger, både färgglada och neutrala färger för att passa alla löpare.

asics kayano

Asics Kayano finns i härligt rosa-lila för damer.

  1. Nike Lunarglide
  2. Asics Nimbus
  3. Asics Kayano
  4. Nike Free 3.0
  5. Nike Lunareclipse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Jämför och köp löparskor

Hitta och köp löparskor på nätet!

Alla löparskor!

Top 10 mest populära löparskor denna vecka

[wpp range=weekly post_type=product stats_views=0 wpp_start=
    wpp_end=
]

Sök löparskor i fritext

Löparsko-butiker på nätet i Sverige

Löparsko butiker i Sverige
Vilka alla butiker kan du egentligen köpa löparskor från i Sverige? Löpskor.com har undersökt saken och sammanställt en lista över de svenska butikerna! Se butikerna!