Köpa löparskor

Är du också löpare och är i behov av att köpa löpskor? Gratulerar – då har du kommit helt rätt. På denna sida hittar du allt om att köpa löpskor.

Att köpa löparskor kan kännas som en stor utgift när behovet slår till. Kanske man kan använda de gamla skorna en säsong till? Och det finns ju så många löpskor att välja mellan – hur ska man veta vilka löpskor man ska köpa och var man ska börja letandet?

köpa löpskor

På nätet hittar du ett ännu större urval av löpskor än i skobutikerna!


Löpskor är ändå en bra investering även om de kan kännas dyra att införskaffa. Löpning är ju ändå någon av de billigaste motionsformerna, och eftersom du endast behöver köpa löpskor och ingen annan dyr utrustning så kan man satsa i några av bra kvalitet för att de ska hålla länge. Löpskor är ju ändå det viktigaste du behöver om du vill satsa på löpningen.

Köpa nya löpskor

När det är dags att köpa löpskor är det några saker som du bör tänka på. Det kan vara bra att fundera på vilka underlag du kommer att springa på och hur långa sträckor du kommer att löpa. Vill du ha en sko för terränglöpning eller springer du mest på vanliga vägar? Kommer du att behöva dämpning för att klara ett ultralopp eller klarar du dig med lätt dämpning? Du behöver också veta om du söker ett par stödjande skor eller en lätt och minimalistisk sko. Och sen finns det förstås löparskor att köpas i regnbågens alla färger för att göra valet lite roligare!

Neutrala löparskor betyder att skon inte har några extra stöd och passar dig som har en normal fot. Det är faktiskt så att studier visar att det inte finns några belägg för att du ska köpa löpskor efter hurudana fotvalv du har, så om man är osäker på om du behöver pronationsstöd eller ej när du ska köpa löparskor så rekommenderar vi att du satsar på neutrala löpskor. När det kommer till dämpning är det fråga om smaksak. Barfotalöpning eller löpning med tunn sula och lite dämpning har blivit populärt under de senaste åren, och många springer också maratonlopp utan dämpning i skorna. Detta sätt att springa på kräver att man försiktigt springer in skorna under flera veckor genom att öka sträckorna efter hand. Skor med dämpning passar den som inte vill vara tvungen att ändra om sin löpstil och som vill sjunka ner på hälen under löpningen. En positiv sak med skor med liten dämpning är dock att det är skonsammare för kroppen eftersom du springer med en bättre teknik.

Vilken löpsko passar dig och dina behov? Det är bara att kika in i vårt stora skosortiment så hittar du säkert något som passar just dig!

Köpa löparskor? Inga problem, här finns några att kolla in:


Jämför och köp löparskor

Hitta och köp löparskor på nätet!

Alla löparskor!

Top 10 mest populära löparskor denna vecka

[wpp range=weekly post_type=product stats_views=0 wpp_start=
    wpp_end=
]

Sök löparskor i fritext

Löparsko-butiker på nätet i Sverige

Löparsko butiker i Sverige
Vilka alla butiker kan du egentligen köpa löparskor från i Sverige? Löpskor.com har undersökt saken och sammanställt en lista över de svenska butikerna! Se butikerna!