Träningsskor – löparskor som funkar till inomhusträning

Träningsskor – löparskor som funkar till inomhusträning

11.06.2020

Är du på jakt efter nya träningsskor? Här på lopskor.com hittar du en samling träningsskor från Sveriges bästa webbutiker inom träning! Denna sida är en samlingssida för löparskor, men faktum är att många av löparskorna går riktigt bra att använda även till inomhusträning. Skillnaden mellan löparskor och träningsskor är att löparskor varierar mera och är tillverkade för olika underlag, terräng och temperaturer, medan träningsskor för det mesta används enbart inomhus. Alla löparskor för sommarbruk går hur bra som helst att använda som träningsskor till alla olika träningspass – allt från crossfit och zumba till gymträning.

Löparskor som fungerar bra som träningsskor

De bästa träningsskorna är sådana som är lätta och sitter bra på foten. De behöver inte ha en yttersula anpassad för terräng som löparskor har, utan kan gärna ha en platt sula som greppar bra på jämna underlag. På ovansidan får skon gärna vara relativt lätt och inte för tjock, plus att den förstås gärna får andas så den inte blir för varm. Här kommer några exempel på bra träningsskor som du kan hitta här på löpskor.com!

1. Nike Free träningsskor

Träningsskor

Nike Free träningsskor

Nike Free är omtyckta löparskor, men passar även riktigt bra som träningsskor till inomhusträning. Nike Free har en tunnare sula och passar därför inte så bra till exempelvis bollsporter, men till gruppträningspass och gymträning blir skorna riktigt bra. Nike Free-träningsskorna finns dessutom i många snygga färger och mönster.

Exempelvis Nike Free 5.0 TR Fit är en omtyckt träningssko från Nike. 

2. Merrell träningsskor

träningsskor

Merrell träningsskor

Merrell är omtyckta löparskor för den som gillar minimlistisk och tunna sulor, och Merrell löparskorna fungerar även super som träningsskor. Välj mellan olika sultjocklekar för att hitta din favorit, men exempelvis den tunna Pace Glove är riktigt bra vid gymträning när man vill få bra kontakt med underlaget. Snygg design och finns i olika färger för både damer och herrar.

Exempelvis Merrell Pace Glove är en lätt och minimalistisk träningssko. 

3. Inov-8 träningsskor

Träningsskor

Inov-8 träningsskor

Inov-8 är populära bland orienterare och terränglöpare, men Inov-8 har även satsat på träningsskor som är omtyckta exempelvis bland crossfit-utövare. Inov-8 har olika skoalternativ för olika smaker med sultjocklekar från 0-6 mm. De tunna sulorna passar mycket bra till gymträning och crossfit. Inov-8 har även specialskor för tyngdlyftning. Inov-8 är expert på lätta träningsskor, och du märker knappt att du har skorna på dig. Väldigt snygga är träningsskorna dessutom!

Exempelvis Inov-8 BareXF är en snygg och minimalistisk träningssko.

4. Puma träningsskor

Puma träningsskor

Puma träningsskor

Puma har träningsskor som passar både för inomhus- och utomhusträning. Exempelvis Puma Faas är en lättare löparsko som även går bra att använda till inomshusträning. Puma träningsskor har snygg design och finns i många olika färger, både för tjejer och killar! Puma träningsskor har bra dämpning och känns sköna på foten, och passar därför de flesta sporter.

Exempelvis Puma Faas träningsskor funkar bra till inomhusträning.

5. Reebok träningsskor

Reebok Träningsskor

Reebok Träningsskor

Reebok har skor som passar för både löpning och inomhusträning. Reebok träningsskor är populära inom crossfit-kretsar just nu, men passar även till de flesta andra sporter. Reebok har både lätta, minimlastiska skor, dämpade skor samt lyftarskor för gymträning. Designen är mycket snygg och du kan välja mellan dämpande färger eller färgsprakande träningsskor som lyfter upp humöret medan du tränar.

Exempelvis Reebok Realflex Scream 4 är en snygg, grå träningssko från Reebok. 

Det var några av skoalternativen som finns här på löpskor.com! Leta vidare så hittar du säkert ett par träningsskor som faller dig i smaken! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Jämför och köp löparskor

Hitta och köp löparskor på nätet!

Alla löparskor!

Top 10 mest populära löparskor denna vecka

[wpp range=weekly post_type=product stats_views=0 wpp_start=
    wpp_end=
]

Sök löparskor i fritext

Löparsko-butiker på nätet i Sverige

Löparsko butiker i Sverige
Vilka alla butiker kan du egentligen köpa löparskor från i Sverige? Löpskor.com har undersökt saken och sammanställt en lista över de svenska butikerna! Se butikerna!