Nike Free 3.0

24.04.2013

Nike Free 3.0 är den populäraste skon i Sverige bland minimalistiska skor. Nike Free 3.0 är med sitt minimala extra stöd uppbyggd för att passa löparen med framfotsisättning för att ge en barfotakänsla under löpningen.

Här hittar du och jämför pris på alla Nike Free 3!

Nike Free 3.0 har en mycket böjbar sula samt en mjuk ovansida för en skön känsla med underlaget. Nike Free 3.0 passar inte till löparen med hälnedslag, utan med denna sko blir löparen tvungen att landra på framfoten eller mellanfoten och inte på hälen. Denna löpstil kan dock alla träna in och är bra för att förhindra skador i bland annar knä, höft och rygg.

Nike Free 3.0 har en sula som ger dämpning, men har mindre dämpning än en traditionell löpsko. Yttersulan skyddar väl mot ojämnheter i underlaget. Tack vare mjukheten i materialet så formar sig skon efter foten för en skön passform. Ovansidan är i luftigt mesh för att skon ska andas.

Nike Free 3.0 är en mycket lätt sko som hjälper löparen springa med en god teknik. Nike Free 3.0 finns i många härliga färger och passar löparen som vill fokusera på en god teknik och för den som vill ha en härlig barfotakänsla under löpturen.

nike free 3.0

Nike Free finns i många olika färger för både damer och herrar.

  1. Nike Lunarglide
  2. Asics Nimbus
  3. Asics Kayano
  4. Nike Free 3.0
  5. Nike Lunareclipse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Jämför och köp löparskor

Hitta och köp löparskor på nätet!

Alla löparskor!

Top 10 mest populära löparskor denna vecka

[wpp range=weekly post_type=product stats_views=0 wpp_start=
    wpp_end=
]

Sök löparskor i fritext

Löparsko-butiker på nätet i Sverige

Löparsko butiker i Sverige
Vilka alla butiker kan du egentligen köpa löparskor från i Sverige? Löpskor.com har undersökt saken och sammanställt en lista över de svenska butikerna! Se butikerna!