Nya löparskor i utbudet från Sport och Fritid

Nya löparskor i utbudet från Sport och Fritid

02.05.2014

En fräsch nyhet bland nätbutiker som säljer löparskor är Sport och Fritid. Sport och Fritid säljer inte bara löparskor, utan i utbudet finns dessutom allt från sport till snygga vardagskläder. Sport och Fritid har riktigt snygga löparskor i sitt utbud, så därför kommer här en kort beskrivning av deras produkter!

Adidas ZX Flux, Unisex

adidas zx flux löparskor

Adidas ZX Flux är en populär sko som används både till träning, löpning och även till vardagsbruk tack vare den snygga designen. Föregångaren till Adidas ZX Flux, ZX8000, kom på marknaden redan år 1989, och nu inför skons 25-årsjubileum skapades nyheten ZX Flux.

Adidas ZX Flux har en smal fit och TPU hälbur för en bra passform. Mellansulan är dämpad med TORSION som samtidigt ger stöd åt mellanfoten. Yttersulan är tillverkad i greppvänligt gummi som ger bra grepp på olika typer av underlag. Skon är överdragen med mesh, vilket leder bort fukt samtidigt som det ger skon en snygg look. De traditionella tre Adidas-ränderna hittar du på både ut- och insidan av skon.

Adidas ZX Flux finns i många olika fräscha färger, bland annat svart, grått, gult, rött, och så finns skon även i limited edition i en specialdesign i brokigt och vågmönster under namnet 8K. Skon passar åt både killar och tjejer. Adidas ZX Flux finns i stolekarna UK 4 – UK 11 hos Sport och Fritid och kostar 899 kronor.

Till sidan om Adidas löparskor.

 

Nike Flyknit Lunar2

nike flyknit lunar 2 löparskor

Nike Flyknit Lunar2 är en av Nikes mest populära löparskor som ger både stöd och komfort samtidigt som skon är ultralätt med en flexibel sula.

Nike Flyknit Lunar2 är superlätt till vikten, och är tillverkad i mjuka och flexibla material som ger en perfekt passform. Yttersulan är tillverkad med Lunarlon-dämpning, som är mjuk och flexibel med ändå ger en bra, fjädrande dämpning när du springer. Ovandelen av skon är tillverkad i ett stretchigt material med Flywire-teknologi som formar sig efter foten och ger en andra-hud-liknande passform.

Nike Flyknit Lunar2 finns i härliga färgkombinationer och har reflekterande detaljer som gör att du syns i mörker. Dessa snygga skor kan med fördel även användas till vardags tack vare den snygga designen.

Nike Flyknit Lunar finns i orange-lila för tjejer och blå-grönt, rött-mörkrött samt svart för killar. Skon kostar 1695 kronor från Sport och Fritid.

Till sidan om Nike löparskor.

Under Armour Charge RC 2

under armour rc 2 löparskor

Under Armour Charge RC 2 är en löparsko med snygg design i kombination med stabilitet och komfort. Charge RC 2 passar för löpare med mild till måttlig pronation.

Under Armour Charge RC 2 har en låg sula i mjukt Micro G, som dämpar och ger explosiva frånskjut. Sulan för fotbädden formar sig efter din fot för en perfekt passform. TPU hälburen ger stabilitet åt foten. Ovansidan av skon har en smal och bekväm fit med minimalt med tyg för en bra passform. Skon är dessutom tillverkad i Heat-Gear material som effektivt tranporterar bort svett och fukt och håller din fot torr under löpningen.

Under Armour Charge RC 2 är den perfekta löparskon för den som vill ha en lätt och låg sko som formar sig efter foten och även ger bra stabilitet och stöd under löpningen. Som extradetalj har denna löparsko extra skyddad tå och tunga vilket gör att du kan snöra skorna ordentligt för en bra passform.

Under Armour Charge RC 2 finns i snygga färger för både tjejer och killar. För tjejer finns den i svart och rött och för killar i blått och orange. Skon kostar 1395 kronor på Sport och Fritid.

Till sidan om Under Armour löparskor.

 

Adidas by Stella McCartney Boost 2.0

adidas by stella mccartney boost 2.0 löparsko

Boost 2.0 är en löparsko från Adidas by Stella McCartney. Boost 2.0 har förutom en extra snygg design ett extra studs i steget tack vare den revolutionerande Boost-sulan.

Adidas by Stella McCartney Boost 2.0 har en yttersula i Continental-gummi för ett extra bra grepp på våta underlag. Mellansulan Boost fördelar trycket jämnt under foten och låter kraften från steget studsa tillbaka  till foten. Sulan har en köpgaranti på 30 dagar då du får skicka tillbaka skon om du inte är nöjd.

Ovandelen av Boost 2.0 är tillverkad i välventilerat mesh som effektivt transporterar bort fukt under löpningen. Passformen säkras med specialsnörning som ger ett bra tryckfördelning runt hela foten.

Boost 2.0 från Adidas by Stella McCartney kan även med fördel användas till olika typer av träning. Skon finns i snyggt vitt med lila och gula detaljer och kostar 1995 på Sport och Fritid.

Till sidan om Adidas löparskor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Jämför och köp löparskor

Hitta och köp löparskor på nätet!

Alla löparskor!

Top 10 mest populära löparskor denna vecka

[wpp range=weekly post_type=product stats_views=0 wpp_start=
    wpp_end=
]

Sök löparskor i fritext

Löparsko-butiker på nätet i Sverige

Löparsko butiker i Sverige
Vilka alla butiker kan du egentligen köpa löparskor från i Sverige? Löpskor.com har undersökt saken och sammanställt en lista över de svenska butikerna! Se butikerna!