Löparskor från outnorth nu med!

Löparskor från outnorth nu med!

04.02.2015

Outnorth.se är en stor webbshop för alla som gillar aktivitet och friluftsliv. Outnorth har även ett stort utbud av löparskor och därför har vi nu på Löpskor.com även plockat med löparskor från Outnorht i sortimentet!

Outnorht är webbutiken som har något för alla smaker. Här hittar du minimalistiska löparskor, vinterlöparskor och förstås ett stort utbud av terränglöparskor. Outnorth är butiken som har löparskor för löparen som inte nöjer sig med de traditionella asfaltsvägarna, utan gillar terräng, och låter inte vintern eller väder stoppa dig. Här ska du alltså leta om du vill ha ett par rejäla löparskor som blir dina nästa trotjänare på löprundorna i fortsättningen.

3 tips på löparskor från Outnorth

Här är några exempel på skor från Outnorth som vi gillar extra mycket här på Löpskor.com!

1. Salomon X-Scream GTX

X-Scream GTW från Salomon är skon som gör stadsbon till skogsmulle på en sekund. Det är iallafall vad Salomon strävar efter med yttersida av Goretex och väldämpade sula på 9 mm – man vill skapa känslan av bergslöpning även för den som springer eller promenerar på asfalt. Skon har Salomon Sensifit passform och är väldigt lätt.

löparskor outnorth 3

2. Merrell Trail Glove

Merrell Trail Glove är klassikern för barfotalöpare. Den omtyckta Trail Glove är ett bra val för den som vill springa minimalistiskt med en 0 mm hälupphöjning och 4 mm sula. Du får en bra kontakt med underlaget och sulan ger bra grepp. Skon är lätt och smidig och underbar.

löparskor outnorth 2

3. Fivefingers Bikila Evo

Fivefingers Bikila är det som man ibland kallar originalet av barfotaskor. Fivefingers har i regel väldigt tunn sula, men Bikila Evo är det perfekta valet för dig som gillar ojämn terräng i kombination med platta Fivefingers, eftersom Bikila Evo ger dig en total sulhöjd på 8,5 mm, vilket skyddar även mot vassa stenar och föremål som de övriga Fivefingers inte klarar av.  

löparskor outnorth

 

Här hittar du alla löparskor från Outnorth!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Jämför och köp löparskor

Hitta och köp löparskor på nätet!

Alla löparskor!

Top 10 mest populära löparskor denna vecka

[wpp range=weekly post_type=product stats_views=0 wpp_start=
    wpp_end=
]

Sök löparskor i fritext

Löparsko-butiker på nätet i Sverige

Löparsko butiker i Sverige
Vilka alla butiker kan du egentligen köpa löparskor från i Sverige? Löpskor.com har undersökt saken och sammanställt en lista över de svenska butikerna! Se butikerna!