Löparskor för löpband

Löparskor för löpband

28.10.2015

Under vinterhalvåret är det många som inte alls vill springa utomhus och väljer att istället löpa på ett löpband, endera hemma eller på gym. Hur är det då med utrustningen, skiljer sig vanliga löparskor från löparskor för löpband?

Inneskor eller löparskor på löpband?

Eftersom löpband ofta finns på gym eller i andra utrymmen där man vanligtvis använder inneskor så löper många också med inneskor på löpband. Det går så klart utmärkt, men för en som tränar löpning aktivt och vill bli så bra som möjligt på sin löpteknik så rekommenderas att löpa med riktiga jogging– eller löparskor också till löpbandet.

Löparskor är ju gjorda för rörelserna i just löpning, medan inneskor, handbollsskor och innebandyskor är gjorda för mer snabba svängar och ger mer stöd i sidled. Stödet i sidled behöver du inte på löpband, medan du behöver tekniken från löparskor.

Det du kan tänka på är att underlaget på en löpmatta är rätt så mjukt, så tunna och lätta löparskor, samt barfotaskor fungerar också bra.

Tips på löparskor för löpband:

Löpband för hemmabruk

Vi vill på samma gång slå ett slag för löpband för hemmabruk nu när vintern är på kommande. Från i Sverige nyligen introducerade butiken för hemmaträningsredskap Hammer-Träning kan du köpa löpband direkt från fabriken utan mellanhänder. Hammer är en tysk tillverkare / butik som säger sig ha hög kvalité till överkomliga priser, och verkar ha en del smarta lösningar också bland löpmattorna.

Bildrättigheter: Hammer-traning.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Jämför och köp löparskor

Hitta och köp löparskor på nätet!

Alla löparskor!

Top 10 mest populära löparskor denna vecka

[wpp range=weekly post_type=product stats_views=0 wpp_start=
    wpp_end=
]

Sök löparskor i fritext

Löparsko-butiker på nätet i Sverige

Löparsko butiker i Sverige
Vilka alla butiker kan du egentligen köpa löparskor från i Sverige? Löpskor.com har undersökt saken och sammanställt en lista över de svenska butikerna! Se butikerna!